sobota, 17. junij 2017

3. Rojstni Dan Pivovarne Mali Grad - Kamnik, 10.6.2017


V poletnih mesecih "davnega" leta 2014 sta svojo uradno pivovarsko pot začela varilca pivovarne Mali Grad iz Kamnika. Pretekli vikend je tako pivovarna praznovala svoj 3. rojstni dan, kar so jasno obeležili z rojstnodnevno zabavo.

Pred Točilnico Mali Grad so se tako zbrali zvesti pivci in ljubitelji kamniškega kraft piva, ki so prišli pozdravit eno izmed slovenskih glavnih kraft sil. Vsi obiskovalci pa so lahko uživali tudi v 8 različnih točenih zvarkih - nekaj stalnih, nekaj malo manj stalnih, med njimi pa se je znašlo tudi posebno rojstnodnevno pivo Trojka - dvojni pale ale, zvarjen posebej za obeležitev tega posebnega dogodka.
Ker pa na pravi rojstnodnevni zabavi ne sme manjkati niti hrane in dobre glasbe, so v Malem Gradu seveda mislili tudi na to. Za jedačo je poskrbela dolenjska Utrgana Svinja s svojimi okusnimi burgerji, medtem ko je za še boljše vzdušje s svojimi ritmi poskrbela glasbena skupina Joške v'n.

Na koncu zaželimo pivovarni Mali Grad še enkrat vse najboljše ter še veliko okusnih piv izpod njihovih rok, tako kot smo že vajeni. In seveda, da se drugo leto vidimo na Štirici.

Ni komentarjev:

Objavite komentar