petek, 03. februar 2017
Poznani in uveljavljeni portal za ocenjevanje piva ratebeer.com vsak januar izbere najboljše v svetu piva za prejšnje leto. No, v bistvu to izberejo številni uporabniki iz vseh koncev sveta, ki skozi leto pridno ocenjujejo piva. In tako je nastal RateBeer Best, kjer se počasti najboljše.

Med drugim na portalu izberejo tudi najboljše iz večine držav po svetu - najboljše pivo, najboljšega pivovarja, najboljšega novega pivovarja in najboljšo trgovino s pivom. Še povezava do celotnega izbora - RateBeer Best.

Tako so bili za najboljše na sceni piva v Sloveniji izbrani:
  • NAJBOLJŠE PIVO - Reservoir Dogs Batch #50
  • NAJBOLJŠA PIVOVARNA - Reservoir Dogs Brewery
  • NAJBOLJŠI NOVI PIVOVAR - Pivovarna Hopsbrew
  • NAJBOLJŠA TRGOVINA S PIVOM - Hoppiness in Za Popen't Pivoteka
Rezultati in izbor so v veliki večini pričakovani in popolnoma razumljivi. Kaj pa si vi mislite o letošnjem izboru RateBeer Best?

Mimogrede, naš Bevog je bil izbran tudi za najboljšo pivovarno pri naših severnih sosedih, njihov Hagger pa za najboljše pivo. Na koncu tako čestitke vsem najboljšim med najboljšimi. kar tako naprej.

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.