četrtek, 14. julij 2016
Niti približno se še nismo naveličali frizbija - Freezbee Beer Session IPA - že nam bodo mojstri iz pivovarne Bevog ponudili nekaj popolnoma novega.

Prvič v času njihovega varjenja odličnih zvarkov se bodo namreč podali v belgijske vode. No, belgijsko/francoske, če smo čisto natanči. Prihaja namreč pomarančni samorog, kot so ta zvarek poimenovali v pivovarni. Gre za pivo stila saison, kar pomeni da lahko pričakujemo zelo sveže in rahlo bolj začinjeno pivo s pridihi in priokusi citrusov - od tod tudi ime Orange Unicorn.

Kot so še zapisali na strani pivovarne, naj bi bilo pivo nared v roku kakšnega tedna, tako da upamo, da nam ga uspe čimprej poskusiti.  

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.