petek, 05. februar 2016
Dobrih novic za ljubitelje dobrega piva pa ta mesec kar ni in ni konec. Potem, ko smo poročali že o nekaterih novih zvarkih, ki so nam jih pripravili naši pivovarji, je sedaj udarilo še iz Kranja.

Tamkajšnji pub z imenom Beer Pub je namreč zvaril svoje prvo pub pivo vrste pale ale in ga poimenoval StarCraft. Šlo naj bi za osvežilno pivo z močnejšo hmeljno grenčico in aromo cvetlic ter agrumov, kar so dosegli s kombinacijo več sort hmeljev. 

Ker gre za pub pivo je jasno, da bo pivo na voljo samo v kranjskem Beer Pubu, zato kar pot pod noge. Mi se bomo sigurno kmalu odpravili tja, o rezultatih pa poročamo. 

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.