sreda, 02. december 2015

Tudi pivovarna Tektonik ne počiva v veselem decembru. Izpod rok ustvarjalnih varilcev te mlade pivovarne prihaja namreč Grace.

Njeno polno ime je Coconilla Stout, kar pomeni da lahko pričakujemo en zelo zanimiv stout z dodatki kokosa in vanilije. Šlo bo torej za eno prijetno gospodično, zelo primerno za te hladnejše dni, da nas pogreje in obenem popelje v tople kraje. To je vse, kar vemo o samem pivu, upamo pa da ga kmalu uspemo tudi poskusiti, takrat pa izveste še kaj več.

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.